![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Elo, mam problem otóż nie wiem jak poprawić to zapytanie:
tak żeby pobierało z danego tematu tylko pierwszy post, a następnych już nie. To powyżej pobiera mi z forum numer 22 wszystkie tematy i posty w nich zawarte (ma mi to ogólnie wyświetlać newsy i to będą tylko pierwsze posty w każdym temacie i chodzi o to, aby odpowiedzi nie były już wyświetlane). Poza tym zapytaniem nie ma kodu PHP, jest tylko normalna pętla while. Proszę o pomoc, z góry dziękuję. Pozdrawiam ;-) Ten post edytował in5ane 10.01.2009, 17:47:56 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale czy ten LIMIT nie spowoduje mi zablokowania ilości newsów? Chcę wszystkie newsy, ale z każdego tematu, tylko pierwszy post.
Proszę o pomoc. -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj limit 1 i sortuj post_time - czyli od najwcześniejszego postu - pierwszego.
-------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 10:59 |