![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Kiedys nauczylem się pewnego rozwiązania w sprawie menu stronie tj.
kilka razy zmieniałem serwery i działało teraz zmienilem znowu (bo musiałem) i dziwnie się zachowuje tj odswieża cały czas strone główną a nie wchodzi do pod menu www.strzyzewscy.kki.pl, a powinno działać jak na mojej drugiej stronie www.kolekcje.kki.pl (ta strona została na starym serwerze jeszcze a musze ja przenieść tez na ten nowy - jak ktos bedzie oglądał prosze wejść np: do działu małopolska tam wpełni jest wykorzystywany ten skrypt) Mam oczywiście przeniesiona strone 1:1 Plik dostępowy tez jest na serwerze Czy istnieje jakies sensowne rozwiazanie które pozwoliło by mi przeniesc ta druga strone bez tego problemu. bo na stronie kolekcje naprawde duzo pracy włożyłem w działy i jest ich bardzo dużo i chyba się popłaczę jak będę musiał rbić wszystko od nowa. Prosze jakoś łopatologicznie jak dla kretyna o ewentualną odpowiedz bo ja troszkę słaby jestem w te klocki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Metoda pierwsza - prawidłowa
Metoda druga - szybsza - niezalecana
Metoda trzecia: W pliku php.ini (jego lokazlizacja jest zależna od serwera) zmień dyrektywę register_globals an pozycję ON. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@Cysiaczek
nie: if (!isset($id)) a: if (!isset($_GET['id'])) Jak mniemam przeoczenie z Twojej strony Kolejna sprawa to lepiej nie wpisac nic na sile do $_GET. Powinienes byl zaproponować wypełnianie zmiennej $id |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo dziękuję obu Panom pomogło odrazu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:22 |