![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zrobilem menu rozwijane z danymi z bazy, po nacisnieciu wyskakuja mi oceny danej osoby z bazy, problem w tym ze jak wyskocza juz te oceny nie da sie ani zadnej dodac ani edytowac ani skasowac, moglby ktos pomoc co trzeba zrobic? To moj kod:
Ten post edytował Wojtekss 10.01.2009, 11:00:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Musisz napisać odpowiedni kod np:
// ![]() Pomogłem? Ten post edytował Zmorcia 10.01.2009, 11:08:30 -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko wszystkie if'y z $_GET do edytowania usuwania i dodawania mam zawarte w kodzie, lecz po dodaniu lub kliknieciu na edytuj lub skasuj nastepuje przeladowanie strony i wraca do punktu wyboru z Combobox, zadne zmiany nie zostaly wprowadzone.
moze ktos mi pomoc, zalezy mi bardzo... Moze problem jest w onchange="this.form.submit() ? bo po kliknieciu na skasuj edytuj lub dodaj przekierowuje mnie z powrotem do wyboru osoby. Moze ktos mi powiedziec co zrobic zeby po kliknieciu zostalo w tym samym miejscu i dalo sie edytowac kasowac i dodawac, bo jak na razie to nic nie robi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 6 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj zamienić na kawałek kodu na to :
i jak masz na przykład w Twoim kodzie
Tamgdzie dałem <-- TO to po co dajesz ten znak ; ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie pomoglo, jak edytuje lub kasuje generuje sie link: "test12.php?co=skasuj&id="
w ogole nie przypisuje id oceny, zamiast id jest puste pole, co jest nie tak? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 07:16 |