![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuję pomocy w stworzeniu ściezki typu
Forum PHP.pl > Forum > PHP W bazie mam to zapisane w postaci id | parentId | name być może istnieje jakaś funkcja do tego już stworzona? Jak nie to jak się za to zabrać? Dzięki z góry za pomoc jakąkolwiek Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję Ci bardzo za pomoc, chciałem zapytać się jeszcze czy to będzie hulało w przypadku jak mam kilka root-ów (to jest menu, gdzie root to głowna kategoria a jest ich kilka), a root ma parentId = 0 (czyli nie ma rodzica).
Dziękuję i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No.. będzie, taką procedurę wywołujesz już dla końcowego elementu, dla którego chcesz pobrać poprzednie elementy potrzebne do zbudowania ścieżki. Jak to powiedział ślepy na torze wyścigowym: "Nie widzę przeszkód" (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:52 |