![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 336 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam
Mam maly problem z uploadem. Wywala mi taki error " Warning: move_uploaded_file(/srv/home/kky49892/public_html/urlopus/users_fotos/98025P1000035.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /srv/home/kky49892/public_html/data/user_data/zdjecia.php on line 69" i nie wiem co dalej poczynic. Pokaze teraz fragment kodu. Prosze o sprawdzenie gdzie moze tkwic szkopul. <? if(isset($_POST['zmien_1'])) { if(isset($_FILES['zdjecie_1']['name'])): { $random = rand(1,100000); $max_rozmiar = 1024*1024; if (is_uploaded_file($_FILES['zdjecie_1']['tmp_name'])) { $zdjecie_1=$random.$_FILES['zdjecie_1']['name']; move_uploaded_file($_FILES['zdjecie_1']['tmp_name'], 69 $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].$path.$random.$_FILES['zdjecie_1']['name']); $sql = "update users set photo_1='$zdjecie_1' where login='$user'"; mysql_query($sql); echo "Nowe zdjêcie bêdzie widoczne po odœwie¿eniu."; } Prosze o pomoc. Serdecznie pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Ponad dwa lata na forum, a nazwa tematu jest niezgodna z regulaminem. Do tego brak bbCode. Już nie mam siły poprawiać postów, dlatego zamykam. Wyślij Pw do któregoś z moderatorów z poprawną nazwą tematu wraz z linkiem i jakiego bbCode byś użył w swoim poście.
Pozdrawiam, Wojtek. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 19:26 |