![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej dowiedzieć odnośnie przycinania, skalowania, obrabiania obrazków. Szczególne jpg. Czy ma ktoś może linki do jakiś np. tutoriali odnośnie właśnie tych akcji względem obrazków w języku polskim, co chcę tutaj podkreślić. Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google nie boli, poszukaj czegoś o bibliotece GD2, albo po prostu kup książke :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ASIDO, poszukaj sobie, bardzo ciekawa biblioteka.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ja właśnie nie chcem tutoriali o jakiś nowych bibliotekach. Ja chcę tutoriali, tam gdzie są podstawowe funkcje takie jak np: imagecreatefromjpeg, imagecreatetruecolor, imagecreatefromjpeg, imagecopyresampled o to mi chodzi. Czy ma ktoś linki do takich tutoriali w j. polskim?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
A szukałeś w google ?
|
|
|
![]()
|
|
nie znalazłem na POLSKOJĘZYCZNYCH stronach niczego, gdzie byłoby wyjaśnione szczegółowe działanie funkcji imagecopyresampled, a jest mi ona niezmiernie potrzebna ;/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A google, to tylko wyszukiwarka?
http://translate.google.com/translate?hl=p...sl=en&tl=pl Na polską dokumentację nie licz, niczego się z niej nie nauczysz. Nie chcesz się angielskiego uczyć? Zostaw programowanie innym i idź składać origami, bo programista bez angielskiego, to jak zupa bez wody. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:42 |