![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam i przechodzę do rzeczy.
Jestem webdeveloperem/programistą PHP/HTML/JS/MySQL/CSS, którego pasją jest rozwiązywanie najtrudniejszych zadań w najbardziej zagmatwanych i złożonych projektach. Z dużą chęcią podejmę się poprawiania zakręconych błędów w aplikacjach tak złożonych lub źle napisanych, że nikt nie chce brać się za ich modyfikację. W szczególności specjalizuję się w optymalizacji aplikacji PHP tak, aby ładowały się szybciej i zużywały mniej zasobów takich jak moc procesora na serwerze i transfer. Jestem osobą fizyczną, więc obecne możliwości zatrudnienia mnie to umowa - zlecenie lub etat. CV zawierające portfolio wyślę po skontaktowaniu się ze mną na email: php4456 {wstaw.małpę} tlen.pl To ogłoszenie jest na 100% poważne, więc proszę tylko o poważne oferty. Szczegóły na temat moich umiejętności poniżej. ------------------------------------------------------------------ Staż jako programista (ogółem, różne języki, programowanie niekomercyjne/na własne potrzeby): ~ 11 lat i 11 miesięcy, liczone od momentu kiedy napisałem pierwszy program komputerowy Staż jako programista-webdeveloper (web development, wykonywanie konkretnych zleceń dla firm, etat, umowa-zlecenie, z przerwami): ~ 3 lata Widziałem w ciągu ostatnich kilku lat dużo róznie napisanego kodu i wnioskując z moich dotychczasowych doświadczeń, sądzę że poradzę sobie bezproblemowo z poprawianiem zagmatwanej aplikacji napisanej w PHP, która ma 100, 200 lub nawet więcej MegaBajtów kodu (z pominięciem szablonów i arkuszów stylu). Umiejętności związane z Web-developmentem - języki programowania i znacznikowe: - PHP - Ekspert - DHTML - Ekspert - JavaScript - Profesjonalista, programowanie funkcyjne i obiektowe - CSS - Bardzo dobry - MySQL - Bardzo dobry Umiejętności związane z Web-developmentem - złożone: - Tworzenie złożonych struktur kodu (ekspert) - lubię tworzyć zaawansowane aplikacje, aczkolwiek staram się kierować zasadą maksymalnej prostoty - "KISS" (Keep It Simple Stupid) - Analiza kodu / debuggowanie (ekspert) - potrafię zdebuggować, dojść do sedna problemu i poprawić nawet najbardziej zagmatwany i pokręcony kod. - Optymalizacja kodu PHP (profesjonalista) - specjalizuję się w optymalizacji kodu PHP tak, aby wykonywał te same zadania z użyciem mniejszych zasobów - Programowanie AJAX (profesjonalista) - Programowanie zorientowane obiektowo (profesjonalista) - Programowanie pod Zend Framework (podstawy) Ten post edytował php_programmer 4.01.2009, 21:37:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 01:52 |