![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 2 Dołączył: 9.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam dwa pliki: 1. index.php, w którym jest taki kod:
2. posttest.php, w którym mam taki kod:
Po uruchomieniu pliku http://localhost/posttest.php ukazuje się coś takiego: Kod Array ( ) A powinno: Kod Array ( [login] => carck3r [password] => ultratajne ) I to pojawia się w index.php, a powinno w posttest.php. Dlaczego tak się dzieje? Jaki popełniłem błąd?Z góry dzięki za odpowiedzi. Ten post edytował carck3r 3.01.2009, 18:37:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Po uruchomieniu pliku http://localhost/posttest.php ukazuje się coś takiego: Gdy wywolujesz z palucha posttest.php to posta mu nie wysylasz, wiec dostajesz puste array() Cytat I to pojawia się w index.php, a powinno w posttest.php I pojawia sie dobrze. Przeciez w index.php przesylasz do posttest.php dane postem i w index.php wyswietlasz to, co zwrocilo posttest.php. Wszystko jest tak jak powinno byc ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 2 Dołączył: 9.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następny problem. Mam kod:
Powinien wyświetlić "the debugging information". U mnie nic nie ma. O co chodzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Powinien wyświetlić "the debugging information". Skąd ten szalony pomysl? Jak chcesz wyswietlic zawartosc strony, to przy opcji CURLOPT_RETURNTRANSFER musisz zrobic tak:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Tak myślałem, ale na stronie:
http://www.hudzilla.org/php/15_10_4.php NIC takiego nie ma. Cytat Note that CURLOPT_RETURNTRANSFER was used but the output from curl_exec() was ignored - this is because the extra data provided by CURLOPT_VERBOSE is actually sent straight to the browser irrespective of CURLOPT_RETURNTRANSFER, so by ignoring the output of curl_exec() the script will only print out the debugging information.
|
|
|
![]()
|
|
http://us3.php.net/curl_setopt
Cytat CURLOPT_VERBOSE TRUE to output verbose information. Writes output to STDERR, or the file specified using CURLOPT_STDERR. Jak odpalisz ten skrypt jako cgi to zobaczysz swoje "the debugging information". ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm..
kubusiu puchatku czy znasz moze taka swietna strone jak podales, tylko ze w języku polskim ? bylbym bardzo wdzieczny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Najwartościowsze materiały znajdziesz WYŁĄCZNIE po angielsku. Nie rozumiesz tego, idź składać modele z papieru.
Bolesna, ale prawda. Masz przecież tyle słowników, specjalistycznych również, do tego Google Translate. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem tylko mało "płynnie" nie lubię się zastanwiac nad tym co czytam zbyt dlugo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wybacz, ale programowanie również wymaga cierpliwości, nie tylko czytanie dokumentacji.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 07:43 |