![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 53 Dołączył: 18.09.2007 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Wcześniej nie miałem żadnego problemu z PDT 2.0 Po ostatniej aktualizacji oprogramowania brakuje niekórych funkcji przy uzupełnianiu. Ma ktos podobny problem?? Wygląda to tak
przy wpisywaniu $this->$_hDB = pg_co i wcisnieciu Ctrl + spacja powinno uzupełnić mi tą funkcje. Niestety nic takiego sie nie dzieje To samo ma przy funkcjach php(is_string, strlen) oraz innych. Dzieki wielkie za odpowiedź Pozdrawiam serdecznie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Również miałem kilka problemów z najnowszym PDT. Nie jestem specjalistą od jego konfiguracji (może w tym leży problem) dlatego wróciłem do poprzedniego wydania, z którym nie mam żadnych problemów.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 53 Dołączył: 18.09.2007 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm..
Szkoda , bo przed aktualizacja naprawde podonbałi mi sie podpowiadanie funkcji, klas itp. Nic pozostaje poczekać na wydanie może jakiś poprawek. Pozdrawiam EDIT: No i ostatnia aktualizacja pomogła. Wydaje sie, że wszystko działa bez zarzutów. Polecam:) Pozdrawiam Ten post edytował artur_dziocha 6.01.2009, 13:42:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:43 |