![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 28 Dołączył: 2.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym zrobic parsowanie [profil] ty nazwa usera [/profil] teoretycznie mój skrypt działa, ale bez wzgledu na to w jakim miejscu w parsowanym tekscie wpisze ten tag to zawsze pojawia on sie na początku przeformatowanej wiadomości np:
Kod cos tam cos tam [profil]Raf[/profil] ble ble to wynik bedzie taki: Kod Zobacz profil: Rafcos tam cos tam ble ble mój kod:
moze da się to jakos inaczej zrobić, chodzi o to ze po wpisaniu miedzy [profil] Loginu był wyswietmany link do tego profilu czyli misi pobierac ID przypisane do tego nicku z bazy ![]() i po parsowaniu było to w dobrej kolejności a nie ten link zaraz na początku (dodatkowo jak wpisze kilka [profil] w różnych miejscach w wiadomosci to po parsowaniu wszystkie bedą na początku :/ Poradzicie cos na to ![]()
Powód edycji: Poprawiłem bbCode (ociu)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 28 Dołączył: 2.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki
![]() teraz to wygląda tak i działa prawidłowo:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:54 |