![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 1 Dołączył: 25.12.2008 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, znów mam problem.
Zalazłem skrypt, przerobiłem trochę ale 1 rzecz mi nie wychodzi. Skrypt pokazuje wszystkie rekordy, przy kliknięciu na "usuń" usuwa, i pokazuje wszystkie rekordy po aktualizacji. Z edycją jest podobnie - jak dam edytuj - wyświetla się formularz do zmian, przy czym wszystkie rekordy są wyświetlane poniżej formularza. Chciałbym, aby po kliknięciu na edytuj pokazał się formularz ale zniknął listening rekordów. Pomoże ktoś ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz warunki na akcje
-------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 1 Dołączył: 25.12.2008 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super, działa, dzięki ;-)
Jeszcze pytanko - po wykonaniu mam czystą stronę - jak sprawić, aby po usunięciu albo edycji ( jak już nie mam listeningu rekordów) dać link do odświeżenia?
ale nie wiem w którym miejscu dać, żeby wyświetlił się dopiero po wykonaniu akcji ? Ten post edytował ten_typ 29.12.2008, 23:56:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przy obecnym kodzie to po każdym warunku z akcji a konkretniej po każdym zapytaniu do bazy ( update, delete ) czyli mniej więcej linia 13 i 31
p.s. ta numeracja jest jakoś krzywo ale po wykonaniu zapytania ( update, delete ) -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
A ja mam pytanie czy da się tak zrobić,że kiedy już z edytuje pole, to może zniknąć przycisk edytuj ? i żeby już drugi raz tego samego pola nie można było z edytować, skorzystałem z kodu podanego na początku strony trochę go przerobiłem Proszę o odp |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:49 |