![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dziwny problem z pobieraniem danych z bazy poprzez polecenie
, który ładuje zawsze ten sam rekord z bazy danych. Mimo, że wybieram rożne linki (generowane linki są przez regułę routing.yml) To zawsze wyświetli ten samą stronę z danymi. W sumie myślę, że reguła routingu która jest wykorzystywana przy tworzeniu linków do stron jest poprawna bo została skopiowana z kursu jobeet gdzie działało mi to ładnie.
Mój routing.yml
I linki są w sumie poprawnie generowane np. <?php echo link_to($przyjecie->getIdPrzyjecie2(), 'przyjecie_show_user', $przyjecie ) ?> generuje mi
i gdy kliknę na link, który otwiera stronę, gdzie są wyświetlane wszystkie dane, to zawsze otwiera mi ten sam rekord mimo, że wybieram rożne linki. A metoda wygląda tak
Dodam, że nie mam żadnych komunikatów o błędach. Nie wiem gdzie jest problem. Może z was ktoś wie. -------------------------------------------------------------------------------------------- Rozwiązane Problem był w pliku routing.yml
Zamiast :id zmieniłem na nazwę kolumny (klucza tabeli) jaką mam w bazie czyli na :id_przyjecie2 Dziwne, że był problem tego typu, iż nie komunikował żadnym błędem. Ten post edytował kaniagandzowski 29.12.2008, 17:08:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:30 |