![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kod RewriteEngine on # -FrontPage- IndexIgnore .htaccess */. ![]() <Limit GET POST> order deny,allow deny from all allow from all </Limit> <Limit PUT DELETE> order deny,allow deny from all </Limit> AuthName strona.ayrox.hoster.pl AuthUserFile /home/ayrox/public_html/_vti_pvt/service.pwd AuthGroupFile /home/ayrox/public_html/_vti_pvt/service.grp Options AddType application/x-httpd-php .html RewriteCond %{HTTP_HOST} !^(www.)?strona.pl [NC] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*?).strona.pl [NC] All Teraz jest strona w katalogu na koncie public_html/ayrox a wcześniej było na public_html i działało, a teraaz nie wiem czemu nie działa. Otóz chodzi o to żęby po prostu każdą subdomenę traktowało jako stronę główną czyli jeżeli ktoś wpiszę: blablabla.mojastrona.pl to żęby mu się wyświetliła moja strona główna itd itd
Powód edycji: Dodałem bbcode, na przyszłość pamiętaj. /webdice
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie znam sie na tym dobrze ale brakuje ci przekierowania
RewriteRule .* mojastrona.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
właśnie czegoś mi brakuje, ale wcześniej jak to było w katalogu głównym to działało normalnie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Options AddType application/x-httpd-php .html RewriteCond %{HTTP_HOST} !^(www.)?strona.pl [NC] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*?).strona.pl [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://jakasstrona.pl/$1 [R=permanent,L] All powinno dzialac Ten post edytował memory 29.12.2008, 13:23:20 |
|
|
![]()
|
|
no w miejsce mojastrona.pl oczywiście mój adres podstawiłem, i nadal nie działa.
Przypominam że chodzi mi o to żeby po prostu z każdej subdomeny przekierowywało na stronę główną. przedtem to działało jak było w głównym katalogu, kompletnie nie wiem dlaczego teraz nie działa ;/ to się też nazywa inaczej co znalzłem Wildcard DNS, ale to musiałbym poprosić administratora bo w cpanelu raczej tego nie zrobie ; ) Ale się dziwie, bo jakoś bez tego działało również poprzez .htaccess ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat to się też nazywa inaczej co znalzłem Wildcard DNS, ale to musiałbym poprosić administratora bo w cpanelu raczej tego nie zrobie ; ) Bez wildcarda tego nie zrobisz. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:39 |