![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jakiego użyc parametru, aby stopka na stronie znajdowała się na jej dole. Narazie wymuszam to sztucznie petlą co jest z pewnoscia niepoprawne... ale zabawne :-) Na stronach na których mam zdjęcia nie jest to problemem gdyż tam laduje sie kupa grafiki i pasek pionowy jest rzeczą zrozumiłą ale na kilku stronach gdzie mam ze 2 moze 3 linie tekstu nie chce paska pionowego... chciałbym aby stopka automatycznie umieszczała się na jej dole. bez tej petli mam ją zwykle gdzieś na środku strony ;-) Kombinowałem cos z umieszczeniem tego w tabeli ale nie wyszło. Prosze o pomoc. Kod <?php require('naglowek.inc'); ?> [b]<!-- Zawartosc strony--> <p>Witam na stronie domowej</p> <?php for ($br=0; $br<=20; $br++) { echo '<br>'; } ?>[/b] <?php require('stopka.inc'); ?> Krakus Ten post edytował Krakus 28.12.2008, 22:42:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja bym Ci proponował zrobić to za pomocą CSSa
http://www.kurshtml.boo.pl/css/staly_szablon,szablon.html -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:36 |