![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Na wstępnie chciałbym upenić Państwa ze skorzystałem z googli i znalazłem tematy z gotowcami, ale nie chce iść na łatwizne i brać gotowy skrypt tylko nauczyć sie na błędach. Skrypt mały ale dla mnie dość złośliwy. Powinien powodować automatyczne pokazanie się okienka z możliwością zapisu danego pliku w dowolnej lokalizacji na dysku przez użytkownika.
Skrypt "działa", zamiast pobierania pliku o wielkości ponad 3 GB pobiera plik o wielkości 64KB. Znalazłem sposób w html ale o nie to samo. Czekam na odp. Pozdro! Ten post edytował Vulture 28.12.2008, 16:14:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
na samym początku odpowiednio poukładaj wizualnie kod, narazie jest papka. następnie do kodu pisanego w php używaj zamiast [code]. - [php]. tyle roli wyjaśnienia.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobione, chyba jest już w miare czytelny kod tak przynajmniej mysle
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:07 |