![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Problem jest podejrzewam banalny ale siedzę nad tym długo i nie mogę dojść ładu...Próbowałem na różne sposoby, a jak widać poniżej nie jest to nic wydumanego. Mam 2 tabele instruktorzy i grupy oraz prosty formularz. Edytuję dane instruktora i jego dane zmieniają się w drugiej tabeli. Problem w tym, że wszystkie wyniki zmiennych i z pól formularza wydają się być ok, a zmiany nie ma. Mam taki fragment kodu...
Pytanie gdzie jest błąd? Prawie na pewno coś namieszałem ze składnią (szczególnie teraz po n-tej poprawce) ale nie mam pojęcia gdzie :/ Pomocy! Ten post edytował Czaroo 28.12.2008, 15:39:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma błędów żadnych...nawet
jest i nic nie widać |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
ja bym zrobił tak:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
dalej to samo...
może dokleję teraz całość...czy zmienne z $_POST mają jakąś ograniczoną ważność? juz i to brałem pod uwagę ale echo je wywołuje normalnie więc chyba nie...
W pierwszej dodaje ok, w drugiej nic nie zmienia. Ten post edytował Czaroo 28.12.2008, 15:58:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj dodać do każdego zapytania warunek or die('komunikat1 itd.') to pozwoli Ci znaleźć które zapytanie nie działa poprawnie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:47 |