![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż piszę skrypt poruszania się i niestety mam problem. Mam kod:
I on powinien wyświetlać np. Kod Wylosowałeś opcję pierwszą. Doda Ci ona jeden knut i wykonywać zapytanie:
Lecz niestety wynikiem tego kodu jest tylko: Kod 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '1' at line 1 Gdzie mam błąd? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 8 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamień '' na "" w $b1 $b2
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, ale to nic nie daje. Nadal występuje ten sam błąd.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 14 Dołączył: 13.01.2008 Skąd: Birmingham Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pamiętam jak to dokładnie szło, aczkolwiek widzę, że masz już informacje o playerze w obiekcie. Toteż spróbuj to tak, np.:
$nowe_zloto = $players -> zloto +1; $b1 = 'UPDATE `uzytkownicy` SET `zloto` = ` ' . $nowezloto . '`WHERE id = $id'; |
|
|
![]()
|
|
Hehe był problem z łączeniem stringów powinno być tak:
Temat myślę, że zakończony (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:50 |