![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
jak w .htaccessach zablokowac dostep z poziomu przegladarki do danych katalogow ? Np zeby nikt nie przegladal moich CSSow do ktorych teraz kzdy ma swobodny dostep po wpisaniu sciezki... mam konto n CBA i po wpisaniu w .htaccessie (nie moglem sprawdzic jak to dziala bo w domu mam krasnala i jemu sie nie da wytlumaczyc co do htaccess...) Kod Redirect /resources http://www.adres.cba.pl/ nie mam dostepu do resources i wyswietla sie strona bez stylu ;] nie chce blokowac odczyty tylko sama mozliwosc przegladania z pozycji przegladarki ![]() co do htaccessa jestem swiezak wiesz prosze powoli i drukowanie, dziekuje ![]() Ten post edytował comanderv 26.12.2008, 16:47:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Nie da się, jak zablokujesz dostęp do CSS, to strona wyświetli się bez styli.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 2 Dołączył: 17.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj to:
Kod <Limit GET POST PUT>
Order Allow,Deny Deny from All </Limit> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chce blokowac odczyty tylko sama mozliwosc przegladania z pozycji przegladarki ![]() Kod Options -Indexes blokuje możliwość przeglądania listy plików w katalogu. oczywiście sam plik można zawsze podejrzeć, gdy zna się dokładną ścieżkę czy nazwę pliku. -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 2 Dołączył: 17.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 05:55 |