![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2006 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, na początku chciałbym powiedzieć że nie mam pojęcie jak sie za to zabrać i postaram sie to wytłumaczyć jak najlepiej mogę, a więc potrzebuje kodów w php które będą odzyskiwać dane konta do gry otóż, Jest FORMULARZ na stronie w formularzu wpisujesz nick po wysłaniu zapytania, PHP odszukuje plik na C:\folder\nicki\$nick.xml (ścieżka jest wcześniej zapisana jako $sciezka = 'C:\folder\)
Który ma strukturę mniej więcej taką
Więc Parser po kolei jedzie od <player name="$nick" account="$account"> i odczytuje i "kopiuje do schowka" $account potem zamyka plik jak już ma informacje $account, następnie otwiera kolejny plik C:\folder\konta\$account.xml plik konta wygląda tak:
i teraz chce by PHP odczytało go w taki sposób
Następnie po zebraniu $account, $password, $nick, $email Wysłało $account, $password, $nick na adres $email. Mam nadzieje że wyjaśniłem wszystko bardzo wyraźnie, proszę o szybką odpowiedź. W razie gdyby ktoś czegoś nie rozumiał proszę pisać, będę ten temat odwiedzał bardzo często, pozdrawiam Jawo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 03:02 |