![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam kod czatu, ale niestety brakuje mi tam jedenj funkcji ![]() ![]() -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może pokaż kawałek kodu.
A każda wiadomość ma swoje ID w bazie? Jeśli tak to wybierasz ID wiadomości, którą chesz usunać i wszystko. -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już coś kombinuje właśnie. Mam na razie tak:
i zrobiłem do usuwania takie coś:
teraz się zastanawiam co z tym zrobić... -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A Ty chcesz robić usuwanie z bazy cze ze strony? Jeśli ze strony to może doaj do bazy tabelę o nazwie np. wyświetlanie i ustaw wszystkim wiadomością 1. Na stronie sprawdzaj, że ma być 1, a jeśli jest 0 to nie wyświetlaj. Sprawdzaj to w pętli po prostu.
-------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
Nie no z bazy... Teraz mam tak:
Niestety nie działa. Nie usuwa wiadomości. EDIT: Nie ma to jak literówka ![]() Ten post edytował ArekJ 25.12.2008, 18:41:03 -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 12:37 |