![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2003 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Pomimo mojej dluzszej przerwy nareszcie wrocilem do domu ... I mam problem z logowaniem sie na forum Kiedy podaje Haslo itd strona laduje sie i po zaladowaniu pokazuje sie ze na dole "Kto jest online?" ze jestem, jednak fakt jest taki, ze jestem nie zalogowany ... No to wpisuje jeszcze raz Haslo itd i wtedy juz wiem ze jestem zalogowany poniewaz moge sie wylogowac ![]() ![]() Prosze o pomoc Pozdrawiam -------------------- ؤئغفشت ةشىعشمش ﻻثيئهثسئ صهثمنه
(..) miłość i nienawiść to dzieci |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pragnę zauważyć, że od kilku dni mam ten sam problem i jst to troszkę uciążliwe.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziś znalazłem na to sposób. Oto krótkie How-to*:
1. otworzyć stronę forum.php.pl 2. Zalogować się 3. otworzy się strona php.pl?sid=cośtam, strona do logowania - dopisać ręcznie w oknie adresu forum.php.pl?sid=cośtam i [ENTER] 4. Otworzy się forum, jesteśmy zalogowani i co najważniejsze, zaznaczone są posty od ostatniej wizyty. *) Opis może się różnić w zależności od ustawień użytkownika. Autor nie ponosi odpowiedzialności za błędne działanie jakichkolwiek urządzeń (expresu do kawy, lokówki, itp) i uszkodzenia powstałe w wyniku działań opisanych w w.w. manualu (eksplozja monitora, zerwanie paska narzędzi, pęknięcie okna adresu). -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 06:36 |