![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem dotyczący IP.Downloads. Otóż sam chcę dodać sprawdzanie dwóch rzeczy. Ile user musi mieć postów, aby pobrać ( domyślne ) albo ile Forum Gold ( dodatkowe ). Dodałem w bazie wszystko dobrze, ale schody zaczynają się przy sprawdzaniu warunków. Oto kod:
Zwracana wartość z tablicy $my_restrictions:
Wg. mnie jest ona poprawna. Pierwszy klucz jest OK, bo sprawdza całą resztę iteracji. A następny? W czym problem? Każde var_dump na wartości ( $v ) daje int(1). Minimalna ilość postów i FG się zgadza tą w bazie. Ilość postów i FG w bazie usera też się zgadza ( sprawdzałem ), typ się tylko zmienia z int na string. Ale to chyba nie ma większego znaczenia. Dlaczego $v ( wartość ) nie dopasowuje się? PS. Przepraszam, po iteracji następnej pokazuje int(40), czyli postęp. Jak potem bez iteracji przejść do następnej wartości? Problem? Jak przejść do następnej wartości? Bo wg. mnie on sprawdza aktualną wartość. Funkcja next() nie działa. Pozdrawiam, Largo Ten post edytował Largo 23.12.2008, 22:15:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:00 |