![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie problem JAVA SCRIPT to dlamnie czarna magia zeby cos napisac.. (troche rozumiem, jak to kazdy jezyk)
nie wiem jak zdobyc za pomoca js adres macowy clienta i wsadzic do do zmiennej php (help?) ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat nie wiem jak zdobyc za pomoca js adres macowy clienta i wsadzic do do zmiennej php (help?) NIE DA SIĘ -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurcze moze nie wiem naprzyklad getem
cos.php?mac=[tutaj to co jawa zrobila?] a ogolnie sam skryp js mozecie zapodac [dzialajacy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Rozumiesz, że się nie da zdobyć adresu mac?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
przez php nie ale przez js chyba barady.. bo js sie na kompie odbywa.. hmm.. aniema takiego czegos w js ja w c++
Kod system ("getmac"); ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Czy jesteś tak głupi czy nie rozumiesz co się do ciebie pisze? NIE DA SIĘ!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
zamykam bo autor chyba opuścił lekcje gdzie uczyli czytać, z pisaniem nielepiej...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 05:31 |