![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam prośbę o pomoc w napisaniu skryptu, skrypt ma wykonać następujące czynności: 1. Pobiera dane z formularza 2. wywołuję metodę odpowiedzialną za rysowanie z klasy kształt 3. tworzy instancję obiektów klasy 4. wyświetla obraz Z góry dziękuje wam za pomoc. Ten post edytował antaerr 23.12.2008, 15:54:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A wpisz w google "Pomóż mi napisać skrypt który będzie mi robił kawę"
A google sie zapyta "jaką?" Jak myślisz? Bo nic JASNO nie napisałeś. BTW. Ty nie chcesz pomocy tylko chce gotowca bo nawet nie podjąłeś próby napisania skryptu i nawet nie napisałes jasno czego chcesz. A na gotowca nie licz. Ten post edytował wookieb 23.12.2008, 16:01:26 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za regulaminem:
Cytat Ważną sprawą jest właściwe zatytułowanie naszego posta. Temat powinien być krótki (nie używamy pełnych zdań, lecz posługujemy się raczej hasłami), ale możliwie najdokładniej precyzujący poruszaną tematykę. Przykład dobrego tytułu to: "PdfLib - osadzanie czcionek". Fatalne tytuły to np. "Pomocy!!!", "WAŻNEEE!", "PROBLEM...". Posty o takich tematach mogą zostać zamknięte przez moderatora do czasu podania właściwego tytułu. Zamykam. Proszę przesłać na PW mi (lub innemu moderatorowi) poprawnego tytułu a wątek zostanie otworzony. Do PW proszę dołączyć link do tego wątku.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:44 |