![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Mam nastepujacy problem choc nie wiem czy pisze go w dobrym dziale Otorz mam serwis napisany we flashu i php choc w tym przypadku nie ma to wiekszego znacznia. Chodzi o to ze serwis ten znajduje sie na jednym serwerze a chodzi o to zeby przeniesc go na serwer ftp Dostalem dane serwera ftp: adres user haslo i katalog dostepowy (nie mam pojecia co to jest) I teraz nie wiem jak przeniesc ten serwis na ten serwer ftp Prosze o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Skopiować pliki ze starego ftp do nowego?
Ale nie opisałeś DOKŁADNIE problemu. Równie dobrze moge zapytac jak przenieść laptop na drugie biurko. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Chodzi o przeniesienie danych z serwera http na serwer ftp o danych parametrach.
Problem polega na tym ze nie mam pojecia jak to sie robi Po wpisaniu adresu serwera ftp w pasek adresu przegladarki pojawia sie strona : Na samej gorze : Adres serwera ftp Ponizej: ikonka folderu z podpisam - katalog wyzszego poziomu nizej 3 slowa nazwa , rozmiar , ostatnia modyfikacja Niz poza tym Nie wiem nawet czy do tego serwera mam sie dostac przez przegladarke czy przez jakis inny serwer...... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ech... Widzę ża robią z ciebie chłopaczka od brudnej roboty na "stażu"
Musisz się zalogować na ftp aktualnego serwera. Zgrać pliki na dysk i przerzucić na nowy ftp. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No to extra. Tylko jak mam sie dostac do tego nowego ftpa ?
Przez jaki program ? nic mi nie mowi "przerzucic na nowy ftp" |
|
|
![]()
|
|
Człowieku. Weź nie poniżaj się. W googlach nie umiesz wyszukac jak korzystac z ftp??
Na jakim ty stażu jesteś? http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?p=286469#286469 Równie dobrze możesz przez TOTAL COMMANDERA. ZACZNIJ MYŚLEĆ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Spokojnie , wlasnie jestem w trakcje przerzucania przez total commandera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja polecę fireFtp lub flashFxp
![]() PS. Mogłeś też wejść w Moje dokumenty (windows) -> w polu adresu wpisać "ftp://login:haslo@adres/folder" i normalnie pliki zgrywać ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:52 |