![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 19 Dołączył: 24.12.2003 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie pytanie dotyczące obsługi xajxa (jednej z biliotek łączacych PHP z AJAXEM) Posiadając taką klasę, jesli stworzę jej obiekt to rejestrowana jest funkcja aa która jest w tym obiekcie.
natomiast mam pytanie czy jest możliwość zarejestrowania funkcji statycznej z innej klasy czyli coś takiego jak poniżej. Te rozwiązania oczywiście nie działają ale jakby ktoś miał jakąś wskazówkę to byłbym wdzięczny.
-------------------- My mind is glowing ...
Jeśli pomogłem push the button :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 10 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 19 Dołączył: 24.12.2003 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
drugi parametr ma być instancją klasy a nie jej nazwą. nie ma potrzeby żeby bb była statyczna. No tak tylko że właśnie nie bardzo mi pasuje tworzyć nowy obiekt tej klasy, dlatego interesowało mnie czy można wywołać jakoś jego statyczną funkcję -------------------- My mind is glowing ...
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 10 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
If you want to register a static class method, pass in an array like so:
to jest kurde cytat z dokumentacji. czytać. No właśnie chwilę przed Tobą tez udało mi się to doczytać, ale dzięki serdeczne za pomoc. -------------------- My mind is glowing ...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:51 |