![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam kilka pytan a wiec pierwsze ostatnio mniałem włam na stronie ktoś bez dostępu do niczego usuną wszystkie obrazki zapisane na serwerze kazdy obrazek mniał chmody 744 a folder mniał 777
Drugi problem z bazą danych nie wiem dlaczego ale dzisaj pokazał mi się jakiś błą bazy danych [1203] dbconn: mysql_connect: User dan15_myt already has more than 'max_user_connections' active connections Z góry dziękuje za pomoc Ten post edytował dan15 22.12.2008, 11:56:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat ostatnio mniałem włam na stronie ktoś bez dostępu do niczego usuną wszystkie obrazki zapisane na serwerze kazdy obrazek mniał chmody 744 a folder mniał 777 Nie widzę pytania. Cytat [1203] dbconn: mysql_connect: User dan15_myt already has more than 'max_user_connections' active connections Przecież masz wyraźnie napisane. PS. Do poczytania: http://rtfm.killfile.pl -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to moze inaczej bo widze ze nie rozumi sie
Pytanie Jak to możliwe ze ktoś bez dostępu do panelu i do ftp usuną wszystkie pliki z katalgu obrazki a drugi pytanie co to znaczy ten błąd [1203] dbconn: mysql_connect: User dan15_myt already has more than 'max_user_connections' active connections i prosze czekam na odpowiedz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 25.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ale jaką kod wyglada na dobry ;/;/ zastanawia mnie jak on to wszystko usunąc chodzi mi o masowe usuwanie plików bylo az 9 tys on to usuną w 5 minut wezmy pod uwage ze jak by sie włamał np do skryptu strony to i tak by az tyle nie usunął bo poprostu nie mam takiej opcji w panelu na to wygląda ze musial na kompie napisacskrypt pod tą strone z kompa usuwał bo na logach nikt sie po za mną nie logował
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
naprawde sposobów mogło być conajmniej kilkanaście... nie jesteśmy wróżkami...
EDIT: Cytat ale jaką kod wyglada na dobry ;/;/ Darujcie chłopakowi bo nie wie co czyni ![]() Ten post edytował pyro 22.12.2008, 12:28:17 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Proszę o dodanie tagu w tytule, w innym wypadku wątek zostanie zamknięty.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Jak to możliwe ze ktoś bez dostępu do panelu i do ftp usuną wszystkie pliki z katalgu obrazki A jak znał hasło, to co? Cytat a drugi pytanie co to znaczy ten błąd [1203] dbconn: mysql_connect: User dan15_myt already has more than 'max_user_connections' active connections i prosze czekam na odpowiedz Przecież masz wyraźnie napisane! -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:39 |