![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy mgółby mi ktoś podać inny przykład takiego dynamiecznego diva?
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/featuredcontentslider.htm ten jest okey ale jak go wkleiłem do swojej stronki i sformatowałem wygląd to w IE wyskakuje że nie może otworzyć strony... jak odświeżę to działa pięknie ale nie mogę sobie na takie coś pozwolić na przymus odświeżania :-) pozdrawiam i z gory dziekuje |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat sformatowałem wygląd to w IE wyskakuje że nie może otworzyć strony SOA#1 - "dziwne, u mnie wszystko działa" A jak u Ciebie coś nie działa, to widocznie musiałeś coś popsuć. Ten post edytował erix 21.12.2008, 23:30:00 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie weim, ale to raczej by sie kod posypał, a na ff wszystko łądnie smiga, na ie tez smiga ale przy odswiezaniu... :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 11:09 |