Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP][HTML][CSS] Jak to wstawic ?, jak wstawic w strone ?
soulfly

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam. Odrazu pisze ze jestem zielony w tych tematach wiec prosze nie bluzgac smile.gif
Bardzo prosze o pomoc
mam strone ktora jak wiadomo zawiera podstrony ;]
w jednej z tych podstron mam logowanie - po zalogowaniu przechodzi do strony gdzie wyswietlaja mi sie informacje o macu, ip , sile sygnalu itp.
posiadam tez 2 programy ktore chcialbym uzyc ( czytaj wstawic) w ta strone, aby sie wyswietlaly w nowym oknie albo w podstronie. Sa to torrentflux(do sciagania torrnetow) oraz dirphp(obsluga ftp)

wogole nie wiem od czego zaczac sad.gif

pozdrawiam grzesiek

ps. napisalem troszke nie zrozumiale, jak potrzeba bedzie jakis plikow czy cos to prosze pisac

Ten post edytował soulfly 21.12.2008, 22:05:27
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
erix

Grupa: Moderatorzy

Cytat
posiadam tez 2 programy ktore chcialbym uzyc ( czytaj wstawic) w ta strone, aby sie wyswietlaly w nowym oknie albo w podstronie.

Google:
  1. window.open
  2. <iframe />
  3. nie wiem, jak by się te skrypty zachowywały, ale możesz eksperymentalnie spróbować złączyć require" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manualm oba skrypty. Zastrzegam, że może to nie zadziałać i będzie komplikować działanie skryptów.

--------------------

ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW!
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:11