![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym się dowiedzieć czy da się zrobić zapytanie do bazy które będzie sumowało ilość graczy w drużynie, sumowało ilość zabić poszczególnych graczy w drużynie następnie dzieliło ilość zabić przez ilość graczy i wyświetlało 10 wyników wg najwyższej średniej. Czy mógłby mnie ktoś jakoś nakierować?
Zrobione zapytanie przeze mnie sumuje liczbę graczy w drużynie i wyświetla 10 wyników. Nie wiem jednak jak rozwiązać w/w problem.
Bardzo proszę o pomoc, chęci mam spore - umiejętności mniej ![]() Pozdrawiam, Fargo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 20 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacząłbym od pokazania nam struktury bazy danych .. Zaoszczędzi to czas w analizie..
-------------------- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tabela Guilds:
-guildId -guildName -leaderguid tabela guild_data -playerId -guildid -guildrank tabela characters: -guid -acct -name -killsLifeTime |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:51 |