![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 1 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem początkująca w php więc proszę o wyrozumiałość. Mam stronę z formularzem i wszystko było ok dopóki nie wprowadziłam blokowania dostępu na stronę .
Po wprowadzeniu sesji dane wpisane w formularzu znikają po powrocie na stronę. Może jestem w błędzie że to przez sesje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Po wprowadzeniu sesji dane wpisane w formularzu znikają po powrocie na stronę. Jak mają one zostać, skoro ich nigdzie nie zapisujesz? ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 1 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona formularza:
Plik login.php:
Ten post edytował MONII28 20.12.2008, 20:17:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Kod value="" Masz swoją odpowiedź. ![]() Proponowałbym osobiście zrobić coś takiego - zapisz dane do sesji z wykorzystaniem tokenu (klucz w tablicy = token), dopisz go przy przekierowaniu, potem - po pomyślnym zalogowaniu - sprawdzaj, czy w adresie jest identyfikator żądania - jeśli tak -> wczytaj dane z sesji, a nie z $_POST. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Dziękuje za pomoc.
Teraz zrozumiałam , zapamiętywanie danych w sesji nie jest takie trudne tylko ja sobie robiłam pod górkę, a problem nie był taki duży. Wartość domyślna formularza: Po powrocie na stronę formularza są wpisane dane. Ten post edytował MONII28 20.12.2008, 22:29:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 13:55 |