![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym po zmianie opcji w polu select wywołać aktualny moduł ale ze zmienionymi parametrami. Do tej pory doszedłem do takiego rozwiązania: Ten kod po prostu wysyła formularz a to powoduje próbę jego walidacji czego nie chcę no i nie wiem jak w ten sposób podać w urlu jakieś argumenty. Jeżeli można zmodyfikować to rozwiązanie albo podać lepsze - będę wdzięczny ![]() Ten post edytował Foxx 20.12.2008, 08:13:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Zamiast wysłania formularza, napisze funkcję JS która przyjmie jakieś argumenty, zbuduje na ich podstawie URL i przeładuje stronę. Ominiesz walidację, jeśli oczywiście rozróżniasz walidację GET i POST
![]() Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 11:15 |