![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 1 Dołączył: 30.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W template listSuccess.php mam:
Kod <?php echo include_partial('global/list', array('pager' => $pager)) ?> probowałem też Kod <?php echo include_partial('list', array('pager' => $pager)) ?> i Kod <?php echo include_partial('frontend/list', array('pager' => $pager)) ?> Po wpisaniu url web/modul/list pojawia się następujący błąd: [b][sfRenderException][/b] <h2 id="message">The template "C:\wamp\www\sf_sandbox\apps\frontend\templates/_list.php" does not exist in: C:\wamp\www\sf_sandbox\apps\frontend\templates</h2> [b]stack trace[/b] oczywiscie plik __list.php istnieje w danym folderze. Co jest nie tak ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 3 Dołączył: 12.06.2007 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oczywiscie plik __list.php istnieje w danym folderze. Nie wiem, czy to błąd przy pisaniu, czy faktycznie tak masz, ale rzuciło mi się w oczy, że Twoja nazwa pliku zaczyna się od dwóch podkreśleń, a powinna od jednego. Czyli powinno być _list.php a nie __list.php. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Po co echo?
Cytat \frontend\templates/_list.php Takie coś przejdzie? hm? Ja nie wiem, windy nie używam Pozdrawiam p.s Pierwsza wersja jest poprawna -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
tak takie cudo przechodzi czesto gesto, php sobie konwertuje to w tle
![]() sam mam w configu Kod X:\serwer\php\PEAR\symfony/autoload/sfCoreAutoload.class.php i działa ![]() a co do bledu to tez mi sie rzuciło w oczy najpierw te 2 podkreślenia |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 1 Dołączył: 30.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O kurde dzieki Panowie rzeczywiscie było __list.php a nie _list.php
Taka głupota a straciłem 1h. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:20 |