![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnego pieknego dnia, kozystalem z dobrodziejstw astalavista.com (juz teraz wiem, ze to nie poplaca
![]() Pewnie jakis programik rezydentny mi sie wkradl na kompa i zmienia ustawienia ie przy restarcie, kto wie jak pozbyc sie takiego shitu ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Są 2 metody:
1) W rejestrze (regedit) HKEY_CURRENT_USER->SOFTWARE->MICROSOFT->INTERNET EXPLORER->MAIN->STARTPAGE ustaw na about:blank 2) zainstaluj mozillę, albo wtyczkę do IE, która zamyka popupy -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ja mam w tej chwili cos podobnego :? Co jakis czas ni z gruchy niz piertuchy wyskakuje mi małe okienko z IE z jakimis emotikonkami :|, mimo ze w tej chwili nie mam wlaczonej przegladarki i z IE nawet nie korzystam. No nie bezposrednio
![]() AvantBrowser 8) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 2 Dołączył: 25.08.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. reinstalka systemu
2. jezeli to z rodziny nt, to ctrl+alt+del, odszukac podejrzana nazwe procesu ktory jest uruchomiony w tle, nastepnie zamknac go, nastepnie wyszukac na dysku ![]() -------------------- textmate @mac trance / buraki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ściągnij sobie program ad-aware 6 i zainstaluj.
przeleć nim wszystkie dyski i wywali Ci niepotrzebny syf. Pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 21:29 |