![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wraz ze znajomym wpadłem na pomysł stworzenia portalu, który będzie miał na celu promowanie młodych drużyn eSportowych.
Znany portal eSportowy ( http://www.esport.pl ) na bieżąco dodaje informacje na temat czołowych drużyn. My chcemy zebrać 10-15 drużyn, pomóc się im rozwinąć oraz zaistnieć. Wiem, że na początku zarówno nam jak i im będzie ciężko, lecz od czegoś trzeba zacząć. Teraz moje pytanie - jaki polecacie CMS lub system portalowy, aby stworzyć taki portal. Zależy mi na dobrym menu nawigacyjnym, takim jak np. webspell, czytelności i przejrzystości. Przydałyby się także miejsca na ankiety, artykuły oraz reklamy. Najlepiej, aby skrypt współpracował z bazą danych. Tak jak już napisałem - mamy zamiar stworzyć porządny serwis, a nie coś co rozpadnie się po kilku dniach. Znajomi polecają Mambo, Joomla oraz extreme fusion ( chyba tak się piszę ![]() Zauważyłem, że jest tutaj sporo osób, które się na tym znają więc postanowiłem spytać. Wiem, że są tematy tego typu lecz tutaj są konkretne wymagania. Pozdrawiam, hakunamatata. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:57 |