![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posiadam kilka plików css, kazdy z nich ma rózne wersje tego samego diva... Jak mógłbym wyświetlić na jednej stronie wszytkie wersje tego diva, coś w formie przykładu/podglądu ?
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 40 Dołączył: 14.08.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale jak wszystkie naraz? po kliknięciu jakiegoś button'a?
przecież div'owi jesteś w stanie przypisać klasę i identyfikator albo jQuery i jak klikniesz button to zmienia klasę div'a prz ładnej animacji ;] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym zaprezentować możliwość wyświetlenia opcji kolorystycznych diva. Bez ajaxa. Np. mam 100 róznych wersji diva w css, i jak wyświetlić te divy na jednej stornie tak aby kazdy był inny, zależny od css.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 18 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Dębno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
raczej bez jQuery tego nie zrobisz
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ale na co mi kobyła i cały js/ajax? Nie chce tego.
Ale mam już inny pomysł, wsadzenie nazw plików css do mysql, a potem div uzyty w while.. Ktoś ma inne pomysły? -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz albo zmienić css, albo identyfikator diva - ja bym Ci radził css, bo tak będzie prościej i wydajniej, gdyż nie będziesz musiał wczytywać styli, które nie są aktualnie używane i być może nigdy nie będą użyte, nie będziesz też musiał zmieniać kodu html. Do wyboru stylu użyj pola <select>, w najprostszej wersji:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 14:12 |