![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam programisty, który wykona od zera system zarządzania treścią na nowopowstający serwis sportowy. Projekt graficzny właśnie został dostarczony do kodera, który potnie go do xhtml, css z kilkoma skryptami js. CMS bedzie składał się prawdopodobnie z: - system newsów, - rotator bannerów, - panel użytkownika, - kalendarium (Ajax), - newsletter, - sonda, - quiz, - system dodawania biografii, - system dodawania i edycji podstron z panelu administracyjnego, - livescore - wyniki na żywo (wyniki będą pobierane z innych stron lub będą wprowadzane ręcznie - ta kwestia jest do przedyskutowania, chociaż sam jestem za tą drugą opcją) - edycja menu głównego, tzn jego podkategorii, - dodawanie linków pozycjonujących, - wyszukiwarka, - kanał RSS, W późniejszym czasie dojdzie również: - mini forum dyskusyjne - nic wielkiego! - liga typerów, Proszę o wstępną wycenę tego CMS, zainteresowanych proszę o zgłoszenie się: GG: 249994 , mnorbik@gmail.com / Proszę pamiętac o zalaczeniu wczesniej wykonanych prac! Pozdrawiam! EDIT: Zapomnialem, ze z ustaleniem terminu realizacji nie będzie problemu, jest na to przeznaczone bardzo dużo czasu ;-) EDIT_2: Prosze nie bac sie napisac do mnie, na 20 uzytkownikow, ktorzy obserwowali temat zaden nie napisal ;-) Wszystko jest do omowienia/dogadania sie ![]() Niestety trafilem na nie odpowiedzialnego 'programiste', dlatego zlecenie nadal aktualne! GG: 249994 Ten post edytował Cre4tive 14.12.2008, 10:42:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Witam, ja wysłałem do Pana info na GG z podaniem warunków i zapytaniem, czy Panu odpowiadają (znalazłem Pana ofertę na zlecenia.przez.net) i dotąd nie otrzymałem żadnej odpowiedzi (nawet odmownej).
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:23 |