![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Stanąłem nad takim problemem: Mam sobie komputer na którym mam stronę A. (stałe ip) Chcę udostępnić A przez link na stronie B (na zewnętrznym serwerze). Jak zrobić taki myk, żeby wyświetlało link do A na B wtedy i tylko wtedy, gdy komputer jest włączony, a wyświetlało komunikat o braku dostępu kiedy komputer jest wyłączony (nie odpowiada na żądanie)? Czyli inaczej rzecz ujmując, B sprawdzałoby czy odpowiada A i jakby A odpowiedziało to wyśiwetlałoby link do A (lub A), a jeśli nie, to wyśiwetlałoby komunikat. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super. Wielkie dzięki. Wszystko śmiga jak należy!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 20:30 |