![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie odnośnie skryptu PHP. Jest to formularz kontaktowy pewnej strony, przesyłam go poniżej:
<?PHP $do = "admin1@strona.com"; $tresc = $_POST["tresc"]; $temat = "Formularz"; $calosc = "od: ".$_POST["nadawca"]."\n\n formularz wyslany z www.strona.com \n\n".$tresc; @mail($do, $temat, $calosc); echo "<html><head><LINK href=gfx/style.css type=text/css rel=StyleSheet> </head><body bgcolor=#000000><Center><br><br><font color=white face=verdana size-2>formularz wyslany</font><br><br> <a class=menu href=index2.php class=galeria><font color=DA6C0C>Powrót</a> <br></body></html>"; ?> Chciałem dop tego skryptu dodać jeszcze jednego maila. Tak aby formularz wysyłany ze strony dochodził na maila: admin1@strona.com i na drugiego admin2@strona.com. Nie zajmuję się PHP wogóle więc nie wiem jak to dodać poprawnie. Czy ktoś mógłby pomóc? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Poszukaj na forum.
Poczytaj o nagłówkach CC i BCC. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 40 Dołączył: 14.08.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?PHP $do = "admin1@strona.com"; $doo = "admin2@strona.com"; $tresc = $_POST["tresc"]; $temat = "Formularz"; $calosc = "od: ".$_POST["nadawca"]."\n\n formularz wyslany z www.strona.com \n\n".$tresc; @mail($do, $temat, $calosc); @mail($doo, $temat, $calosc); echo "<html><head><LINK href=gfx/style.css type=text/css rel=StyleSheet> </head><body bgcolor=#000000><Center><br><br><font color=white face=verdana size-2>formularz wyslany</font><br><br> <a class=menu href=index2.php class=galeria><font color=DA6C0C>Powrót</a> <br></body></html>"; ?> na logikę to powinno działać ale pewien nie jestem bo całego kodu tu nie wlepiłeś xP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki memory, wszystko działa jak należy. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:29 |