Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Księga gości - proszę o pomoc w uruchomieniu, Problem z zaprogramowaniem księgi gości
bcrew5

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

witam

założyłem sobie stronke i aby ją uatrakcyjnić chciałem założyć sobie księgę gości... w php jestem laikiem więc ściągnąłem sobie gotowy skrypt stąd: kliknij po czym nadałem odpowiednim plikom chmod 777 (wszystko zgodnie z dołącząną instrukcją). Pozmieniałem ścieżki itp ale księga dalej nie działa:( może mi ktoś powiedzieć co robię nie tak? I jak mam zrobić żeby było dobrze? link do stronki, gdzie znajduje się księga: kliknij. Ewentualnie mogę wkleić skrypt księgi... proszę o pomoc!
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
erix

Grupa: Moderatorzy

Cytat
Pozmieniałem ścieżki itp ale księga dalej nie działa:( może mi ktoś powiedzieć co robię nie tak

Jak dasz mi szklaną kulę, to Ci powiem wszystko. Dlaczego twierdzisz, że nie działa? Jakieś błędy, etc?

edit: (@~bcrew5): pytałem, bo nie mogłem jakoś księgi tam znaleźć (na Twojej stronie).

Ten post edytował erix 12.12.2008, 14:00:29

--------------------

ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW!
+Quote Post
l0ud

-----

Spróbuj z nowszą wersją skryptu:
http://sanneo.net/index.php?m=my_scripts&a...p=sanneos_gbook

--------------------
XMPP: l0ud@chrome.pl
+Quote Post
bcrew5

-----

Cytat(erix @ 11.12.2008, 21:09:20 ) *
Jak dasz mi szklaną kulę, to Ci powiem wszystko. Dlaczego twierdzisz, że nie działa? Jakieś błędy, etc?

zajrzyj na stronke;/;/ kliknij coś się wyświetla ale księga poprostu nie działa, nie znam sie na php więc mogę liczyć tylko na waszą pomoc:)
+Quote Post
czachor

-----

Nie polecam sanneo. Kiedyś w ramach rozrywki testowałem bezpieczeństwo tego skryptu i udało mi się bardzo łatwo na testowej księdze dostać do panelu administracyjnego. Niestety nie pamiętam już, jaka to była wersja ani jak to dokładnie zrobiłem. Być może to nowsza wersja, ale jeśli już - sprawdź porządnie skrypt.

--------------------
how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:46