![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
założyłem sobie stronke i aby ją uatrakcyjnić chciałem założyć sobie księgę gości... w php jestem laikiem więc ściągnąłem sobie gotowy skrypt stąd: kliknij po czym nadałem odpowiednim plikom chmod 777 (wszystko zgodnie z dołącząną instrukcją). Pozmieniałem ścieżki itp ale księga dalej nie działa:( może mi ktoś powiedzieć co robię nie tak? I jak mam zrobić żeby było dobrze? link do stronki, gdzie znajduje się księga: kliknij. Ewentualnie mogę wkleić skrypt księgi... proszę o pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Pozmieniałem ścieżki itp ale księga dalej nie działa:( może mi ktoś powiedzieć co robię nie tak Jak dasz mi szklaną kulę, to Ci powiem wszystko. Dlaczego twierdzisz, że nie działa? Jakieś błędy, etc? edit: (@~bcrew5): pytałem, bo nie mogłem jakoś księgi tam znaleźć (na Twojej stronie). Ten post edytował erix 12.12.2008, 14:00:29 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj z nowszą wersją skryptu:
http://sanneo.net/index.php?m=my_scripts&a...p=sanneos_gbook -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dasz mi szklaną kulę, to Ci powiem wszystko. Dlaczego twierdzisz, że nie działa? Jakieś błędy, etc? zajrzyj na stronke;/;/ kliknij coś się wyświetla ale księga poprostu nie działa, nie znam sie na php więc mogę liczyć tylko na waszą pomoc:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie polecam sanneo. Kiedyś w ramach rozrywki testowałem bezpieczeństwo tego skryptu i udało mi się bardzo łatwo na testowej księdze dostać do panelu administracyjnego. Niestety nie pamiętam już, jaka to była wersja ani jak to dokładnie zrobiłem. Być może to nowsza wersja, ale jeśli już - sprawdź porządnie skrypt.
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:46 |