![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę zrobić funkcję drukuj, ale w ten sposób, że po kliknięciu buttona z poleceniem PRINT, żeby najpierw zniknęło coś ze strony, np. klikam, to warstwa o ID formularz robi sie na hidden, strona drukuje sie,bez formularza i od razu pojawia się to znowu. Albo żeby przez chwilę warstwa zostałą podmieniona inną treścią, np jakimś logo lub czym takim...
Jak to zrobić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Proszę o przesłanie poprawnego tytułu do mnie lub innego moderatora (PW), a wątek zostanie otworzony.
Otwieram. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W css jest atrybut który pozwala na ukrycie części strony podczas drukowania i nie trzeba angażować w to JS...
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaki mianowicie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
to o czym mówi ~ShadowD media="screen" lub media="print" poczytaj.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:33 |