![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo proszę ocenić moją nową stronę esencja miasta
Na stronie jest szczególnie łatwo znaleźć wydarzenia ZA DARMO. Jest możliwość założenia darmowego kalendarza. - Spodobała Ci się jakaś impreza na stronie? Dodaj ją bezpośrednio do Twojego kalendarza. - Wpisz osobiste plany np. fryzjer, spotkania, rocznice. Jestem wdzięczna za wszelkie sugestie ![]() Czego brakuje lub nie pasuje na stronie? Pozdrawiam z góry dziękując. Agnieszka Ten post edytował agnieszkab4 10.12.2008, 21:54:12 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o poprawę tytułu na zgodny z regulaminem tego pod forum.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: Świdnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wizualnie OK, pomysł - świetny
![]() edit: Po chwili namysłu stwierdziłem, że możnaby dać jakiś podział na województwa/miasta, żeby uczynić portal bardziej funkcjonalnym. Ten post edytował Tales 10.12.2008, 22:32:24 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystałaś z jakiegoś CMS? Bo zajrzałem w kod i się szczerze uśmiechnąłem
![]() Kod <div class="HuvudInnehallVansterEvent"> <div class="ForstasidaNyhetHallare"> <div class="ForstasidaNyhetBildStorFullHojd"> A poza tym layout bardzo schludny i czytelny. Podoba mi się całość. Brawo! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm, nie podobają mi się strony bez tła ponieważ korzystam dużej rozdzielczości i mam po bokach białe paski o szerokości strony. Przy takim serwisie pomyślał bym nad zmianą linków na przyjazne najlepiej bez rozszerzeń w formacie - /mingel/20081129/49.
I prawie jak każdy zapomniałeś lub z niewiadomych przyczyn nie udostępniłeś testowego konta dzięki któremu mógł bym obejrzeć pracę od środka. Na razie tyle.... -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki za wasze pomysly i uwagi!
Heh... no, nazwy w kodzie moga sie wydawac smieszne. ![]() (Robie strone razem z jedna osoba ktora nie zna polskiego). Rzeczywiscie -linki trzeba poprawic. Podzial na wojewodztwa/miasta jak najbardziej! Ostatnie pytanie - ktora czesc na stronie wam sie najbardziej i najmniej podoba (pomijajac kod)? Pozdrawiam Ten post edytował agnieszkab4 11.12.2008, 11:41:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wizualnie nieźle, ale z przyzwyczajenia zajrzałam do kodu i mam pewne uwagi. Nie jest tragicznie ale:
1. Po co deklaracja dokumentu jako XHTML skoro jest napisany w czystym HTML? 2. Choć to wydaje się mało istotne to trochę mało jest informacji w tagach meta. 3. Deklaracja dokumentu jako XHTML wymaga domknięcia wszystkich znaczników tymczasem raz są one domknięte a raz nie. 4. Zauważyłam stosowanie znacznika br zamiast zamykanie fragmentów tekstu w akapicie (znacznik p) 5. Natrafiłam na baaardzo dziwne konstrukcje. Na przykład: - używanie tagów strong i to w dodatku obejmujących tag a tak jak by nie można było do tego a zastosować stylów. - używanie atrybutów width oraz align zamiast stylów - zagnieżdżenie a w strong i jeszcze w span nie rozumiem w jakim celu To tylko kilka przykładów całości nie chciało mi się studiować z powodu dość bałaganiarskiego formatowania kodu (wcięcia szlak trafił). Ten post edytował JoShiMa 12.12.2008, 17:03:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: Świdnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnie pytanie - ktora czesc na stronie wam sie najbardziej i najmniej podoba (pomijajac kod)? Ja bym się zastanowił czy nie przenieść części zawartości ze środkowej kolumny do tej po prawej, a tą środkową kolumnę sobie odpuścić. Wydaje mi się, że dwie kolumny powinny swobodnie wystarczyć. Koniecznie zachowaj ten fragment o najtańszych piwach ![]() Pozdrawiam -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Zgadzam sie, cos trzeba zrobic z kolumnami. Zlikwidowac lub zmienic wyglad.
He he hee.. okej zostawiamy piwo w spokoju ![]() Wizualnie nieźle, ale z przyzwyczajenia zajrzałam do kodu i mam pewne uwagi. Nie jest tragicznie ale: 1. Po co deklaracja dokumentu jako XHTML skoro jest napisany w czystym HTML? 2. Choć to wydaje się mało istotne to trochę mało jest informacji w tagach meta. 3. Deklaracja dokumentu jako XHTML wymaga domknięcia wszystkich znaczników tymczasem raz są one domknięte a raz nie. 4. Zauważyłam stosowanie znacznika br zamiast zamykanie fragmentów tekstu w akapicie (znacznik p) 5. Natrafiłam na baaardzo dziwne konstrukcje. Na przykład: - używanie tagów strong i to w dodatku obejmujących tag a tak jak by nie można było do tego a zastosować stylów. - używanie atrybutów width oraz align zamiast stylów - zagnieżdżenie a w strong i jeszcze w span nie rozumiem w jakim celu Sprawdzamy wszystko teraz. Wielkie dzieki!! ![]() Teraz sa dwa konkursy na stronie ![]() Do wygrania: Bilety na wieczór Piotr Bałtroczyk na żywo i wejsciowki na Sledzika do Piekarni. Serdecznie zapraszam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:59 |