![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmigrowałem niewielką stronkę z jednego serwera na drugi. O ile na pierwszym upload plików działa bez zarzutu to na drugim dostaję taki błąd:
UPLOAD_ERR_NO_TMP_DIR Value: 6; Missing a temporary folder. Przypuszczam, że ten tymczasowy folderek jest niedostępny z powodu nieskonfigurowania go w php lub też braku uprawnień. Czy moje przypuszczenia są słuszne? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A sprawdziłeś je? najpierw sprawdz a potem pytaj jak je naprawic. Mamy dostep do twojego serwera ze wiemy? komunikat bledu na to wskazuje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A sprawdziłeś je? najpierw sprawdz a potem pytaj jak je naprawic. Mamy dostep do twojego serwera ze wiemy? komunikat bledu na to wskazuje. Jakbym mógł to sprawdzić to bym nie zadawał głupich pytań. A skoro to sprawa ustawień serwera to tylko wycieczka do admina tu pomoże. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Pytałem profilaktycznie. Nie umiesz sprawdzać.
Jak mniemam zapewne (ale nie NAPEWNO) musisz utworzyc folder tmp w głownym katalogu i dać mu odpowiedni chmod. Możesz nawet 777 jezeli uwazasz ze 7 jest szczesliwa liczba (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Jeżeli to nie ten katalog to szybko zagladasz w phpinfo() i z odpowiedniego ustawienia widzisz ktory to powinien być katalog. Znalezienie nazwy ustawienia zostawiam tobie:) Ten post edytował wookieb 10.12.2008, 20:28:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:51 |