![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czytam juz od jakiegos czasu forum no ale takiego problemu nieznalazlem, troche nietypowy. Zakupilem kiedys sklep int, no i teraz zaczynam go ruszac no i okazujesie ze niedziala tak jak powinien tzn. baze danych mam zainstalowana wszytsko powinno sie zgadzac i dane mam tez jakies wpiane ale przy wpisaniu poprawnych danych nadal nie loguje mnie tylko wywala blad bledny login lub haslo i czy moglby mi ktos pomoc z tym problemem poniewaz niewiem juz gdzie lezy przyczyna bledu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zobacz czy takie coś zadziała, bo jak nie działa to pokaż jeszcze funkcję login
Ten post edytował Darti 10.12.2008, 14:23:16 -------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez pokazuje to samo czyli bledny login lub haslo,
a tak wyglada funkcja login
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdź sobie ręcznie do bazy danych (np przez phpmyadmin) i sprawdź naocznie, czy w tabeli users masz wpis (jeden i tylko jeden) z danymi, którymi się posługujesz przy logowaniu.
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
zmien wartosc actcode w tym wierszu na 1 i Cie zaloguje.
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
|
|
![]()
|
|
no tak udało sie wiec tu tkwil blad mialem zly parametr ale juz wszytko ok dzieki Darti
wielkie dzieki no to dziala rejestracja , pozniej link aktywacyjny na maila klikniecie w link powoduje zmiane actcode na 1 no i mozliwos logowania pozdrawiam i dziekuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:07 |