![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam następujący problem z uploadem na serwer, mianowicie jedne pliki mi się ładują inne nie. Wyświetla się: Somthing is wrong with uploading a file.";. Dodaam, że chodzi o pliki txt które różnią się jedynie datą w nazwie. Wie ktoś może co jest nie tak?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 9 Dołączył: 19.11.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź czy folder ma chmod 777 i plik uploadujący również.
Jeśli nie bedzię dalej działało to przeglądne kod |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety działam w windowsie. I nie ma żadnych ograniczeń na katalogi. Nie mogę nawet znaleźć reguły, która dyskwalfikuje niektóre pliki. wszystkie pliki są w tym samym katalogu. ich nazwa to: smp_sdrm_xdsl_rozl_n.txt, gdzie n - to data.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat If filename is not a valid upload file, then no action will occur, and move_uploaded_file() will return FALSE. Sprawdź katalog tymczasowy, katalog na pliki, w którym są one umieszczane przed wywołaniem move_uploaded_file" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:48 |