![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi sie, ze powinno wszystko dzialac ale mam jakis problem z odczytem zmiennej, ktora wywoluje w nastepujacy sposob:
w pliku a.php mam klase:
i teraz chce ja odczytac w pliku b.php
i za pierona nie widze tej zmienne ? Co robie zle moze mi ktos powie ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A masz metodę zadeklarowaną jako statyczną?
![]() ps. czepiasz się obiektówki i babrasz się global" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dalem global bo myslalem ze cos ta zmienna blokuje, ale nawet global nie pomoglo
![]() Ten post edytował trucksweb 8.12.2008, 22:36:17 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ale skoro chcesz odwoływać się statycznie, to nie możesz np.
i potem:
? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co do pierwszego posta: zasięg zmiennych. Przeanalizuj przykłady, załapiesz, dlaczego Twój sposób nie działa
![]() -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
a jaki sposob bylby zgodny z pelna obiektowoscia zeby rozwiazac taki problem ?
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz też użyć magicznej metody __get() lub zrobić to tak, jak pisał @erix. -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jaki sposob bylby zgodny z pelna obiektowoscia zeby rozwiazac taki problem ?
edit: 1. Literówki 2. To jeden z wielu przykładów Ten post edytował drPayton 8.12.2008, 23:09:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:30 |