![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Mam zainstalowany skrypt phpBB modified by Przemo Š 2003 phpBB Group
mam dostęp do phpmyadmina czyli do bazy , w której są tabele z forum i chce sobie założyć konto admina poprzez zapytanie tylko nie wiem jakie to ma być zapytanie:D p0zdrawiam tabus Ten post edytował Tabus 8.12.2008, 19:05:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Proszę poprawić temat na taki, który lepiej opisze Twój problem. Inaczej temat zostanie zamknięty.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to najkrócej jak sie da :
Mam zainstalowany skrypt phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group mam dostęp do phpmyadmina czyli do bazy , w której są tabele z forum i chce sobie założyć konto admina poprzez zapytanie tylko nie wiem jakie to ma być zapytanie:D p0zdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Nie chodzi mi o wyjaśnienie Twojego problemu, tylko o edycję pierwszego posta i poprawienie tematu na taki, który będzie bardziej zrozumiały dla innych osób.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najlepiej dodaj nowe zapytanie w tabeli users i uzupeni
![]() -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim nie pachnie to dobrymi intencjami, jak masz dostęp do pma bazy forum, to do ACP forum pewnie też.
Załóż sobie w ACP, a hackować fora ucz się od Pana Google. |
|
|
![]()
|
|
nic z hakowaniem nie ma to wspólnego nie pamiętam hasła do logowania a email zmyslony przy logowaniu był
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zazwyczaj hasło jest trzymane w bazie, w rekordzie użytkownika, w postaci ciągu MD5 WIKI - MD5,
wygeneruj nowy ciąg MD5 z wybranego własnego hasła i edytuj w PMA daną komórkę rekordu.
Dość ogólnie, ale równie ogólnie (nie)podałeś nic o bazie. Ten post edytował JusticeItself 8.12.2008, 21:28:03 |
|
|
![]()
|
|
Proszę o podesłanie poprawnego tematu na PW. Wówczas temat otworzę.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:58 |