![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
![]() Próbuję zrobić cos takiego: Strona, na której jest kilka, kilkanaście pól (div szer 200 wys 200) , ale chciałbym móc edytować każdy div oddzielnie bez przeładowania strony. Czyli: 1. Klikam na pole 2. Pojawia mi się okienko z formularzem, 3. uzupełniam / zmianiam dane, 4. Zapisuję I teraz, chciałbym, żeby ktoś kto to edytuje dostał info, ze cacy lub cos nie tak i po wyswietleniu tej informacji dopiero sobie zamknął okienko. I drugi kłopot, jak to zrobić, żeby po wysłaniu tego formularza, zamknięcia okienka, dane / treść w divie sama się odświeżyła? Do tej pory dotarłem do takiej postaci: Przykład Bardzo będę wdzieczny za pomoc Zanalazłem do tej pory różne sosoby na odświezanie divów cyklicznie, ale to chyba nie to ![]() Ogrmne dzieki z góry dla fachowców ![]() -------------------- _____________________________________________________
Pierwszy Tutorial - :) Drugi tutorial :) Trzeci tutorial :) A wszystkie trzy - jak usmiechnąć się do siebie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eXtra, nawet nie wiedziałem, że tak fajnie mozna to rozwiązać
![]() Dzieki ![]() Przypuszczam, że zapis też jest mozliwy? np do pliku? -------------------- _____________________________________________________
Pierwszy Tutorial - :) Drugi tutorial :) Trzeci tutorial :) A wszystkie trzy - jak usmiechnąć się do siebie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A nie możesz sobie AJAX podpiąć?
![]() ![]() Poczytaj dokumentację, na pewno znajdziesz. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
zieloniutki jestem z javascript, ale spróbuję to jakoś połapać. Jeszcze raz dzięki, bo sposób niezły
![]() -------------------- _____________________________________________________
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:19 |