![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2008 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
...
Zakladam kolejny ( ![]() to jest GIELDA OFERT > POSZUKUJĘ. wiec czemu moj topic zostal zamkniety? dlatego ze SAMEMU nie przeczytalem jakiegos gowna czy SAMEMU nie napisalem nic od siebie ? mike - jezeli uwazasz sie ze zaslugujesz na bycie moderatorem to badz nim. Text box > wpisujemy czesc adresu > klikamy button > otwiera sie strona www.blebleble.pl/[to co wpisalismy w textboxie].html. Jezeli ktos chce pokrytykowac to zapraszam dzial HYDEPARK bo tylko tam jest OFFTOPIC. pozdrawiam post scriptum: przeczytalem tamten poradnik @ formularze. ale nic mi to nie pomoglo... Ten post edytował Ashcan 8.12.2008, 15:15:20 -------------------- Member better than Moderator.Moderatorzy to Uzytkownicy TYLKO o wirtualnych wiekszych prawach.Moderatorzy wcale nie pomagaja - tylko krytykuja...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mike - jezeli uwazasz sie ze zaslugujesz na bycie moderatorem to badz nim. Zamknąłem poprzedni wątek za knąbrność i opory. Nie chcesz się uczyć a wszelkie próby zmuszenia Cię do pracy kwitujesz: "Nie da sie mnie zmusic do poczytania kursów (...)"Później wysyłasz zapytanie na PW i nie czekając na odpowiedź zakładasz kolejny wątek, mając tym samym moją decyzję i jej uzasadnienie w dupie. Jeśli chcesz wiedzieć jak wygląda reakcja moderatora to proszę bardzo. 1. Zamykam wątek; 2. Dostajesz ostrzeżenie; 3. Dostajesz blokadę na pisanie postów na 3 dni. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ja tylko dodam że kara za Twoje zachowanie jest nad wyraz łagodna.
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:11 |