![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2008 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
http://www.ashcan.webd.pl/ub/
prosze o ocene Pomozesz mi ? Ten post edytował Ashcan 8.12.2008, 15:17:53 -------------------- Member better than Moderator.Moderatorzy to Uzytkownicy TYLKO o wirtualnych wiekszych prawach.Moderatorzy wcale nie pomagaja - tylko krytykuja...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Graficznie - słabe
Funkcjonalność - minimalna Całość - 1/10 Dlaczego tak?? -Brak możliwości zapisania obrazka na twojej stronie -Tylko jedno tło -Brak napisu na przycisku -35 błędów składni html A tak w ogóle to raczej nikomu się owa strona nie przyda... -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://www.ashcan.webd.pl/ub/?n1=%22%3E%3Ch1%3Ea%3C/h1%3E etc..
Zreszta jak juz powiedzial poprzednik strona sie nie przyda za malo funkcjonalnosci. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
j.w
Plusy i minusy: - hosting (złe wspomnienia z webd.pl), + DIV - table 0 tabele + DIV ( ![]() Troche jest stron z podobna funkcjonalnoscia. Moze zobacz co oferuje konkurencja? i czemu jest tlyko jedno tło. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[ot]
Plusy i minusy: - hosting (złe wspomnienia z webd.pl), sorry koleś, ale takie minusy to może dla siebie zostaw.To że ty miałeś jakieś problemy z webd.pl to nie znaczy, że są oni słabi. Ja mam u nich konto od jakiś 3 lat i nie mam żadnych problemów. Pozatym co to ma wspólnego z oceną strony? [/ot] Tak oprócz tego małego off-topic'u to zgadzam się z przedmówcami: - słaba grafika - beznadziejna funkcjonalność ogólnie jak na razie nic tu nie ma. -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat To że ty miałeś jakieś problemy z webd.pl to nie znaczy, że są oni słabi. Ja mam u nich konto od jakiś 3 lat i nie mam żadnych problemów. Sprzeczałbym się. W godzinach szczytu strony na nim umieszczone potrafią naprawdę zwalniać. Cytat Pozatym co to ma wspólnego z oceną strony? Czasem ma. ![]() Co do oceny strony - po jakimś czasie pewnie mógłby przywalić się administrator serwera, gdyż nie masz żadnych zabezpieczeń przed floodem. Tylko czekać, aż spamboty dorwą się i do Twojego generatora... -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:32 |